tot 70 goedkoper dan de winkelprijzen
Tags » klassieke kroonluchter

Stijlvolle klassieke kroonluchters

Bent u op zoek naar een klassieke kroonluchter die uw interieur een sfeervolle uitstraling geeft? Bij Woonwinkel Online hebt u veel keus uit een ruim aanbod klassieke kroonluchters. Of u nu op zoek bent naar een klassieke kroonluchter met vijf lampjes of met 30 lampjes, bij Woonwinkel Online slaagt u gegarandeerd. We verkopen klassieke kroonluchters met moderne kappen, maar ook de traditionele klassieke kroonluchters. Bent u benieuwd naar het ruime aanbod klassieke kroonluchters van Woonwinkel Online? Bekijk dan de kroonluchters direct hieronder en vind de klassieke kroonluchter die past bij uw interieur.

kroonluchters

Kroonluchter 5 lichts

Klassieke kroonluchter met 5 lichtpunten.
TH-05
van € 98,=
€ 59,95
info over Kroonluchter 5 lichts
grote klassieke kroonluchter

Kroonluchter 18 lichts

Grote klassieke kroonluchter met 18 lichtpunten.
TH-18
van € 450,=
€ 295,=
info over Kroonluchter 18 lichts
klassieke kroonluchter

Kroonluchter 9 lichts

Klassieke kroonluchter met 9 lichtpunten.
TH-09
van € 149,=
€ 98,=
info over Kroonluchter 9 lichts

Een klassieke kroonluchter van Woonwinkel Online

De prijs van elke klassieke kroonluchter bij Woonwinkel Online is zeer laag. Omdat Woonwinkel Online de interieur accessoires direct vanuit de fabriek aan u verkoopt, bespaart u wel 30 tot 70 % op de prijs van een klassieke kroonluchter in vergelijking met de winkelprijzen. Een klassieke kroonluchter die luxe en rijkdom uitstraalt hoeft dus helemaal niet duur te zijn!

klassieke kroonluchters

 

Ruim aanbod klassieke accessoires

Naast ons ruime aanbod klassieke kroonluchters vindt u nog veel meer prachtige aluminium accessoires voor in uw interieur. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar, bijzondere kandelaars of unieke wijnrekken? Ook dan bent u op de goede plek bij Woonwinkel Online en alle interieur accessoires zijn net zo scherp geprijsd als de klassieke kroonluchters.


Home   |   Bedrijfs informatie   |   Adres & contact gegevens   |   Veel gestelde vragen   |   Tips
© 2013 Woonwinkel Online | Software webshop: Shopman | Algemene voorwaarden